Tuesday, December 22, 2009

pura

ko ni kuat pura2 ka apa.?

naik benci dah aku..
nak jadi pelakon ka.?!

meluat bila tguk ko ada kat situ.!
rasa cam nak renti.!
sakit hati.!

Tuesday, November 24, 2009

Xam dah habis..!

best rasanya..! masa tok balik kedah..!
emmm. aku ada blog baru..
azkhiemeazlan.blogspot.com
saja2.. apa2 cmment.. cmment la kat ctu keyh.. harap korang suka..

saat berduka,
saat bersuka,
saat hilang kata,
saat hilang rasa,
saat hitam mata,
saat jatih cinta,
saat rasa tiada,
saat terasa kaya,
berapa bnyak pn saat yang tiba,
bila saat jadi minit dan minit menjadi jam,
selagi mata belum terpejam,
saat senang, bacalah blog saya.. =) hahahahhaa

fllow la.. boh dlm dashboard ok.!

Thursday, November 19, 2009

Wangi di bunga,,,,,,,,,Jarum di hati

Baju Merah (Puisi)
terbau wangi baju merah mu
melihat aku
melihat kamu
ingin memeluk
rasa ku tak tertahan
memegang tganmu yang sejuk
mulaku perlahan-lahan

bentuk badanmu
bibir mu

semakin rapat
semakin rapat
terbau wangi baju merah mu
---------------------------------------------------------------------------

Sayang

senyum mu indah..
wangi mendakap ku..
buat diriku rebah..
dalam lembut dakap mu..

tangan yang menyentuh dada ku dari belakang bagai ingin mengerti apa terisi..
kucupmu membuai ku..
manis..
manis.
manis..
buat hatiku sayu.. aku mula keliru..

dulu aku yang kau kesali akan kenali aku.. dan sekarang..
sukar untuk di karang..

sayang...
hilang senyummu

sayang...
hilang suaramu

sayang...
pudar wajahmu

sayang...
hilang sayangmu

apa yang kita terima kita hadapi bersama..
harap ku kita bersama..
crita kita sama..
tapi terasa jauh..
jauh aku dicampak..
jauh kau menyendiri..
jauh aku tengelam sunyi..

bahagia ku
derita ku..

merapu sudah.. baik aku renti..sory klau x best sbb aku hanya tulis2 ja.. hahahahaha...

terasa sunyi kerana tiada bunyi katak.. tidak berlampu lah ia.. (apa tu.? haha)
tiba2 rasa nak tulis blog plak mlm ni.. aku skrg pkai Window 7..! gempak+laju..
mmg best lah.. emm.. tadi aku pi hostel jumpa kak..
apa yang terhitam di dada jadi putih semula, trima kasih sgat2.. :)
esok nak pi bli hadiah bzday.. pastu fmly aku dtg.. pi rumah mak cik.. dan..
jimat duit..

Wednesday, November 18, 2009

Hilang Tekanan

Beberapa hari lepas kami ke Ulu Cepor wat BBQ.. pastu mndi la.! best gak.. dpt hilang kan segala tekanan terutamanya tekanan belajar.. ramai gak yang pi.. dan keputusannya sgat Best.!
dan letih.. after that,, saya balik Kedah..
bas bertolak pada jam 9 dan sampai dlm 12 lebih..
dan esoknya..
dan esoknyaaaaa....
emmmm.......
satu, dua, tiga, empat, lima, enam, tujuh, lapan, sembilan
ok dah lupa.!
aku sempat lagi tguk 2012 yang best gak la..
tapi aku dah diceritakan tentang kesudahannya oleh kwn ku..
perasaan suspen hanyalah sedikit, sbb aku dah tau diorg xkan mati.!
huh.! kodok tol.!
tguk la gambar dibawah ni..! sedap wok.!
terliur rasanya..
ok.. selamat menjawab xam..!




Friday, November 13, 2009

Tersurat yang Tersirat

Hanyut ku, hilang senyum mu..
sesak nafasku pendam, ku tarik dalam,
tenang ku sementara, tapi sampai bila..
aku perperang dalam rasa sayang,
terbang ku di daratan,
jalan ku di awangan,


aku bayang, aku terangi,
kau datang, aku hadapi,
mati dimana..? mati disini..
sini mana..? mati disisi..

diacu pisau tajam, mata terpejam,
rehat lah.. mati ditikam, ingat lah..

berbalik senymku tenang, bila kau semakin hilang,

terlihat aku pada pokok yang kecil dan esoknya besar..
tidak nampak suburnya dan esoknya tiada,
akhirnya tidak lagi diingati..
jika rasa ini begitu, sangat senang hati..
tetapi liat bagai daging bakar yang membawa aku terbakar bersama kenangan mu yang mekar..

warna biru menampakkan tenang sedangkan hitam menampakkan suram..
tapi bagiku tiada beza..
setiap warna ada rasa tertentu dan diolah oleh setiap mata memandang,
mata yang saling memandang jangan diingat sedang tenang..

kini kau pergi hilang dari setiap pandangan..


aku terdiam.......

;p

jgn fikir lain plak.. saja2 ja ni..
lama x wat ayat cam haram ni.! haahha..

Sunday, October 25, 2009

Tekanan jiwa..


jeng2.. ni gambar masa raya... hehe.. x tau nak tulis apa dah dlm blog ni.. jadi aku tunjuk gambar2 ja la... perkenalkan tu kakak saya.. Nur Syanie Fareha dan adik saya yang tinggi dari saya.. Khazreel..

ni pula gambar production saya.. kenangan ni..
k.. itu saja la gambar yang saya ada buat masa ni.. nak pi kencing jap.. k bye.

Saturday, October 17, 2009

nyebok..

Dikala sunyi.. bosan x tau nak wat apa.. dgar lagu pn dah bosan.. (padahan bnyak projek x siap)
aku pn ikot la member2 aku nya shooting production.. saja tguk diorang shoting.. aku minat gak benda2 ni.. dalam beberapa mggu ni aku dah follow 2 production shooting diorang nya video ngan 1 production shooting crew.. hahahaha.. yang dua tu Wonder Production ngan Manja Production.. dan yang satu tu Ngada-ngada Production... diorang ni mmg ngada2 lah.! dan aku nak bagi tau akunya production adlh.... Selipar Putus Production.!! geng3...!! gempak x.! antara ahli2 nya.. dub2.. dub2.. dub2.. relex.. jgn gementar.. dub2.. Kak Dayah..!!! kak Nurul..!! kak ida..! pija..!! ganu..!! warggggggg,.!! obses..!! haahahaa.. bajet artis.!! ok dah2.... mengarot ja aku ni.. gempak ke kitorang nya video..? bagi aku.. emmmm... aaaaa... no cmment...! shooting crew pn x wat lagi ni.. hoho.! semalam aku baru blek dari ulu cepor sbb Manja Poduction wat video kat sana.. baling2 labu.! apa..? labu..??? kat ulu cepor..?? haaa... nantikan video diorang dgan penuh harapan ya.. em.. and.. what i try to say here,, i`m realy tired+lazy now.. (skeping london la plak..) cam biasa aku akan sertakan gambar2 yang superb lagi menarik tok tontonan umum.. hahaa.. bkn aku yg shoot rizal yang shoot ok.. aku cma mengedot ja.. :D aku mmg suka edit2 ni..
gambar ni ja yang aku ada.. k bye.





Monday, October 12, 2009

haihh,,, tah la..

aku x tahu knapa begini..
aku x fham kenapa begini..
aku x mengerti knapa begini..
sama ja mksdnya kowt.?

rasa begitu lemah.. baring ku terasa ringan..
duduk ku terasa berat.. hati ku terasa beban..
nafas ku sesak..

aku cuba faham kenapa begini.. semakin aku cuba..
semakin aku keliru.. aku cuba lari tapi aku lemah..
aku cuba dptkan tapi susah.. aku cuba ngis tapi untuk apa..
aku tewas..? masih belum..


baik ku apa bagimu..?
senyumku apa bagi mu.?

Wednesday, October 7, 2009

emm..

lama gila aku x update blog.. lagi gila sem ni bnyak project.. huh.! malas gila.. ni ada la beberapa gambar kat kelly castle.. best gak kat sini tambah2 dok atas atap ni.. angin kuat.. best ja..
klau dgan awek lagi best ni.. sbb x da orang nampak..!!haha.... (jgn fkr lain)
awal2 naik mmg mengeletar kaki teloq smua sbb gayat.. siap x bleh berdiri lagi.. dan tiba2 ada sepasang pengantin naik dgan muka slumber nya x gayat.. tros pandang bawah.!! gila ganaz..! diorang wat shooting kawin kat situ.. emm..
dan itu saja lah.. bye..!



gambar2 ni ditangkap pkai DSLR sony Faiz punya.. first time aku pegang DSLR sony..! hehehe...

Monday, September 14, 2009

Slamat Hari Raya..

Kimi gak nak ucap Selamat Hari Raya kepada smua yang mengenali saya ni.. maafkan saya klau ada salah silap.. raya ni datang la rumah.. x jauh pn, dlm malaysia gak.. Raya ni agak sedih gak sbb x da Razak.. :( datang la raya ni ya.. kitorang tunggu ko.. :D
bawah ni ada la gambar2 skit.. trima kasih omaw.. :)











haih,. x sabar nak blek kdh.. :D


Thursday, September 3, 2009

Music

video
saya sangat kagum tgk orang bermain alat music.. nih saya nak kongsi dgan korang smua.. best tau.. slamat mendengar..

Wednesday, August 26, 2009

kimi..!! SEMANGAT..!!!!


on9 sambil study, dah nak dekat mid sem.. kna smgat study...! haahahaa.... kalini x nak ponteng2 dah.. emm.. harap2 dapat lawan prasaan malas ni.. :D

Monday, August 17, 2009

tekanan asgmnt..!

terlalu banyak assignment yang x siap.. tekanan jiwa dibuatnya.. leceh ja.. kna semangat..!! pointer x bleh turun lagi.. dan ni ada beberapa gambar yang aku nak tunjuk.. hehehhehehe.... dalam2 sibuk dgan asgmnt pn aku masih bleh edit2 lagi.. edit biasa2 ja la.. aku bkn terer cam korang kannn.. hehe,,



ni la power ranggers Malaysia..
Pian warna pink..hahaahaha jgn marah.


2 jejaka yang comel habis..!! yang baju itam tu la razak.. hehheheehehe


. arggggg.....!! tekanannn....!!!!!!!!!!

Sunday, August 2, 2009

syg Sgat2.







lama x kluar jln2 tgkap gambar.. disebabkan kos yang sikit, kitorang jln2 area ipoh jew..
hidup kena berjimat..hehe.. area ipoh ni ada gak tempat2 yang old school skit.. jdi kitorang jelajah
belakang2 kedai,sebelah kedai,jejantas,rumah lama yang ditinggalkan,sambil berlari2 haha.. kami lah
jurugambar dan kamilah modelnya yang cute2..!! perasan..!! hasil2 gambarnya korang bleh tguk
kat atas tu.. :D hope korang ska.. setelah penat menjelajah mencari *minachi.! kitorang balik la..
hahaha.. pastu beberapa jam lepas tu kna pi manjung pula dgan rizal.. kenapa..? ada photoshoot..? ada gadoh
besar.? kucing mati tercekek..? haha.. x lah.. cuma nak tguk arnab kentut kluar asap ja.. hahahhha..
jgn percaya.. jumpa kwn jew.. da lma x jumpa.. rindu laa.. i ni cepat rindu skit..
emm.. arini dah nak blek kedah.. bertolak malam.... sbb bag koyak kan.. malam x nampak sgat. ahahahhaa.. aku sekarang rasa sgat keliru..
adakah aku patot wat camni.. atau aku terus kan ja camni.. aku tidak mahu berasa sedih seperti dlu..
aku sangat benci bila rasa begini..
ewah, baku la pula.. haih.. yang aku rasa sekarang nak tdo jaaa... tido awal.. bangun lewat.. tido petang..
on9, baca buku, study, studyyyyyy, studyyyyyyyyy..(poyo) hahahahaha.. hey..! ok x saya pakai spek..?

Wednesday, July 22, 2009

lomography





ni ada beberapa gambar lomo aku.. aku da x slalu main lomo ni sbb mahal.. da masuk kolej
kna berjimat skit.. hehe.. awal2 minggu ni aku sgat malas ke kelas.. tah la apa nak jdi.
baru2 ni aku repair moto aku.. smua RM1++.. tkr bat3 dgan CDI unit.. semua salah aku.. aku
tinggal kan dia bersorangan kat ipoh ni selama 3 bulan.. mesti dia rindu sangat kat aku sampai
tak makan2,, sampai rosak...! hahaaha.. kelas aku kalini ramai lagi pompuan dari lelaki.. haaaa..
apa lgi kan.. hahaha,, :D.. ok.. kita ke topik komik plak.. sejak aku mai ipoh ni dah tak lukis2 dah.. da jadi malas
blek.. jadi,, x da cerita jiwang nak di kongsi dgan korang la.. da semakin bosan blog ni..

Thursday, July 16, 2009

wide view



x taw nak tulis apa dah.. bz ja dgan game skrg ni.. hahaha.. ni la yang terbaru gambar2 aku tgkap.. wat ala2 panorama skit.. wide angle gitu,, ngahahaha.... taw x kat mna ni..??
masa kat sna aku jumpa wan.. dia bwk aku tunjuk jln jap.. Trima kasih wan... hehe.. pastu2... ada jumpa siti norhaliza, eminem, chaf wan, put3 sentubong, mak lampir, bumble bee dan mcm lah...!! (penipu) hahaha... akhirnya aku da start kolej..!! baru sminggu..! azam baru, xnak ponteng2 dah sbb nanti kna tolak 5%,, mmg lecehhhh.... apa2 pn... harap korang ska gambar ni.. ok x..?? hehehehe....

Thursday, July 9, 2009

tag from pika..

name 3 things u do when u’re really stressed
nangis (favourite nih)
ngadap anset
dgar lagu

3 things you are wearing right now
baju giat mara SP :D
sluar itam

The Whos
who’s in the house with u?
ramai la.. mls nak type ada 11.!

who (or what) r u thinking about right now?
family
ramai lah..
pika (sbb hg tag aku..!)

who did u last talk to on the phone?
mama

who do u sit next to in your class?
x tahu lagi..

who was the last person u told u loved?
oh tidakk..!! malu la sayaa...

The Wheres

where do u live?
*** jalan peruda *,
tmn peruda utama,
08**0 sg Petani,
kedah DarulAman.
(bahaya klau bgi taw nih(artis la katakann.. hahahaha))
dan rumah sewa kat Ampang

where is ur phone?
kat sebelah laptop

where do u sleep?
atas katil yang bertilam..!!

where is the last place u took a ride to?
pejabat Erisha

where are u now?
kat umah sewa, ampang

The Whats

what was the last thing u ate?
nasik lemak telur mata.

what colour shirt r u wearing?
biru berkoler itam

what is the closest item near u that is blue?
ubat nyamok..!

what do u like best about school?
kawan2
dapat blajar benda baru
awek2 yang baikk..

what is ur favourite colour?
smua warna..!! smua warna cantik bgi aku..!

what do u wear more: jeans or shorts?
jeans

The Whens

when did u start school?
???????

when is ur birthday?
1/7 da lepas.. x dapat sony TV LCD 24` idaman.. sob2..

when did u last go to the mall?
9/7 cari tie

when was the last time u bought a pair of pants?
tah la..

when did u last burn something?
x merokok juga..

Next victim would be:
razak
omaw
ed
pian
norman

Tuesday, July 7, 2009

komik penuh rasa sayang

bosan2 xtaw nak wat pa, aku melukis la.. lukis pun main hentam ja.. penyakit malas aku dah datang blek.. aku habiskan lukisan ni dgan penuh kasih sayang..(poyo ja) haha.. esok saja dah nak blek ipoh.. kol 9 pagi bertolak.. naik bus mara...! tau knapa..? sbb murah 3 rggit dari bus lain.. (hidop msti berjimat) haha.. slamat tggal sahabat2 smua.. jumpa lagi bla ada cti nanti..sob2... klau ada salah silap harap dimaafkan..
ok.. kita tkr topik kepada kisah cinta aku slamani pula.. emmm.... hurrmmmmm......
tuuttttt..... tuuuuuttt... tuuttttt... tuuuutttt.. maaf..!! talian putus.. dah lama aku x tangkap gambar.. rindu sgat nak tgkap gambar ramai2..*tukar topik* hahahaha... ok lah.. baik stop sblum idea mengarut aku meleleh cam hingus kluar.. baca tau komik ni.. letih aku lukis tok korang.. dgan penuh kasih sayang lagi tuuuu.... pasti menyentuh prasaan,,, ala2 romantik gitu.. hahahhaha....

clik pada image untuk size yang lebih besar

Friday, July 3, 2009

Akan rindu tempat tidor niii....


dgan selamber katak nya aku tunjuk bilik aku... 8.7 ni dah nak pi ipoh.. xtaw la bilik kat sna camna.. tguk dengan teliti gambar ni.. amacam.? penuh keremajaan x..? hahahaa... semak ja.. semak tu lah indah.. siap piring hitam lagi tu,,. sbelah tu ada la filem melekat memanjang ja.. terlampau kreative sgat la tu..! nampak x katil aku..? x nampak..??!!! apa..!! klau nampak tu mknanya pendek umur la.. sbb aku mna ada katil.! hahaha.. tilam ja kat lantai tu...nampak tu tilam murah..? warna biru, tilam adik aku,, bleh lipat2 lagi.. dan bleh dibawa kemana2.! ;p asalnya ada katil 2 tgkat.. aku tido ngan adik aku,, tapi dah patah..! sbb kami main wresling atas tu.. siap wat buah `Triple H` sampai terbelah 2.. haahha..!!.. abis kna beleter la lepas tu.. haha.. msa tu kecil lagi.. pastu rasa best plak tanpa katil.. jadi luas ja bilik.! hurmm.. nak ckp apa lagi ya..??? nampak x bag kamera tu..? bawah baju kuning tu.. ed yang bgi.. TQ..! tapi skrg dah ada beg camtu sendiri punya.. dah ada 2 beg yang sma.. haha...
dan dgan selamber kodok comelnya aku nak tunjuk gak kamera aku selama ni.. ni lah..!!! kamera ni aku bli bgan duit aku+duit mak aku... dia bgi duit.. maknanya duit aku la tu.. dan secara rasminya ni la 100% kamera milik aku.. ngahaha,,, aku mmg ska jenama nikon.. xtaw la pasai apa... sbb best sebut kowttt... 100% aku cakap.. klau nak bli kamera bli lah coolpix camni..
mmg berbaloi.. design pn comel ja... bla shoot outdoor, perhh... da lebih kurang DSLR dah..! klau kata tu tgkap pkai DSLR pn orang akan tertipu.. ngahaha.. tapi x baik tipuu tawww.. aku bkn apa.. aku x nak nanti korang bli kamera x puas hati plak.. nyesal sudahh.. ni aku promot siap2..
:D.. harap dapat membantu.. klau nak bli DSLR mna lagi best... tentu la aku syorkan nikon..!! sbb aku pengguna nikon.. hahaahha... klau pengguna sony tu.. msti kata sony lagi best,, klau canon msti kta canon lagi best,, klau jenama meggi msti kata meggi lagi sedap..!! eh..!! ok.. renung2kan.. dan selamat beramal ya... hahaahaa..

Sunday, June 28, 2009

penang lgi

smalam pi penang dgan family sbb kawan ayah punya anak kawin.. mmg riuh gila.. lepas kenduri tu kami pi mkn durian,, makan tros kat situ sbb takot x elok.. tapi.. Pergghh... durian kat penang ni smua lemak2.. sedap ah..! musim durian ni dok mkn durian saja lah.. sedawa n kentut pn bau durian.. silap2 berak warna kuning durian..!! ngahahhaa... lepas mkn durian ingat nak round2 penang.. disebb kan abah malas,, pi mega mall ja... sbb kak nak cari baju.. last2 baju x dapat aku yang dapat Jam tangan..! kak aku yang blikan la.. sempena hari jadi ku yang ke 19..! 1.7.2009 ni..
korang bla plak nak bgi hadiah..?! hahaha... umur dah 19.. x sabar nak 25 ke atas,, nak kawin..!!! ngahaha.. pastuuu.. blek la rumahhh... beberapa minit selepas tu kna pi rumah pakcik sat.. nak ambil sangkar kucing.. kucing aku ashik hilang ja sejak kebelakangan ni.. sbb tu nak letak dlm sgkar bla malam.. sayang oooo.... comel ja..!! yang paling kecil ada 2,, nama nya `cik pok` dgan `Cik ren` sbb tompok2 dan oren jew.. actually nmanya `TomTom` and `RenRen`.. kak aku yang reka nma ni.. yang ber Cik2 tu aku saja ja.. sbb mak dia namanya Cik Tam..! kak aku cukup marah bla aku pggil cik pok.. sbb bunyinya agak violent..! faham2 la.. haha..

masa ambil sangkar tu ada katak comel punya la banyak.. dan aku terkejut tguk katak gemok warna itam ke orengan skit.. aku geli skit dgan katak gemok+basah ni... katak biasa x pa lagi.. hahaha... sapa tkot katak..? cabut bulu ketiak..!!

da siap..! baca2 la..

ni la komik kimi... agak buruk laaa..tambah2 part violin tu. harap korang bleh luangkan masa membacanya,,
:) klau ada yang x kena tu cmment2 la.. hehe... mgkin slow skit loadingnya kerana size yang agak besar.. komik ni hanya 2 page.. saya x da idea nak wat panjang2.. haha.. Trima kasih kerana sudi membaca..!!


CLIK pada image untuk size yang lebih besar..

Friday, June 19, 2009

Komik la plak bdk ni..

nak cba wat komik lah..! baru separuh jalan nih.. komik yang bertajuk `Kerana kamu`
yang baru sahaja diberi nama ni hanyalah 2-3 page ja.. rasanya 2 ja.. haha.. buat sikit2 dahh,,
tapi rasanya ambil msa gak nak siap ni.. nak pi pinang plak ni.. x bleh lukis la.. balik2 tu mesti
letih.. tidoo.. x taw siap hari apa.. record aku wat komik adalah 3 page dalam 1 hari..!! cuma siap
sketch ja.. x inking pnn.. ok gak la tu.. tido sampai 2-3 pagi.. semangat gila..!! sbb training
nak masuk `bakat baru`.. tiba2 tahun tu x diadakan bakat baru plak..!! wat tahun dpn.. thn ni la..
kurang asam.. tahun ni aku 19,, kena masuk komik terbuka.. smua terer2.. mmg x bleh menang la..
lgi pn tahun ni aku agak bz.. jadi, x dapat la nak pertingkat kan lagi skill,, cti sem ni ja
aku try lukis.. dan nampaknya aku masih boleh lukis seperti dulu.. Alhamdulillah.. bila masuk sem 3 nanti..
selamat tggal lukisssaann... aku kena study hard.! pointer turun ni.. rasanya aku cukup semangat untuk menghadapi
sem 3.! semangat main game dgan kwn2 pn ada ni.. sem 2 ada masalah perasaan skit..
mmg down.. cti ni pn bagai nak mati dibuatnya sebaik ada pu3 bgi smgat.. sgat berterima kasih la..
pastu ada kawan baru lagi.. budak ni slalu ja senyum bila bergambar.. semangat ja..
aku mmg ska la tguk dia senyum.. hilang smua sedih,, bagi aku senyum mmg sangat penting..
pertama kali aku tguk senyuman itik.. klau aku x masuk KPTM aku mgkin xkenal senyuman itik tu..
ngahahaha.. eh, lupa nak bgi taw.. aku pernah menang tempat ke 4 dalam pertandingan komik strip.!
hahaha.. mgkin masa tu x ramai yang masuk.. haa...



atas ni la tempat aku slalu wat kerja.. membaca kat ctu.. main game kat ctu.. on9 kat ctu..
lama2 melekat tros pungkoq kat krusi tu.. hahaha... tu la laptop
aku yang penoh stiker.. dan anset zaman tok kadok.. (xpernah tkr),, korang blom tguk beg duit aku lagi.. lagi kesian bila tguk..!! dah separuh hancur.. haha.. x nak tukar.. biar la buruk camtu..
lagi nampak lama lagi cantik sesuatu tuu... sapa setuju..?? korek hidong..!!! hoi..!! korek hidong la.!
sapa soh garu pungkoq..!!

Wednesday, June 17, 2009

semak da bertambah semak

First aku nak cakap.. aku da start smgat melukis blek.. aku x taw kenapa.. cti skolah ni ada 2 org bdk lukisan msg aku.. mei2 dgan nao.. punya la semangat depa.. yang mei2 paling semangat tu.. dia slalu beri kata2 yang sangat bermakna kepada abg kodok nya ni.. (dia pggil aku abg kodok/katak,, kurang asam..!!) nao plak layan aku baik jaa.. siap nak bli buah tgan masa dia bercuti kat cameron baru2 ni.. terharunyaaa... mereka 2 ni la yang slalu bertukar2 pendapat dgan aku.. yang tegur lukisan aku apa kurang apa x.. dan juga cam anak murid aku ni..!! nggaahhahaha... tanpa mereka aku xkan dapat lukis sehodoh skrg ni.. tambahan pula tguk Norman yang masih giat melukis.. lagi tercabar rasanya nak lukis sebagus dia.. haha.. norman ni cepat cekap skit.. aku lembap jew......
masa aku ambil kak aku kerja.. ada mamat ni.. naik scoot,, macho habis,,!! dgan rambut,, dgan dressing,, perrhhh.. cam artis..!!

apa2 pn.. ni lukisan aku terbaru.. agak keterlaluan.. tapi ni la cara aku.. aku guna teknik asas jew.. tapi rasanya korang bleh bandingkan perbezaan lukisan aku dgan artis komik lain kann.? ngahaha... aku ska lukis ala2 jiwang gitu..


clik pada gambar untuk image yang lebih besar..