Monday, June 15, 2009

3 kali parking..

semalam aku pi teman kwn aku faiz bli anst, norman pn ikot skali..
dia kta nak mai rumah aku kol 2.. tapi kol 2.40 baru sampai..
hahaha.. biasa la tu,, pi cari kat cs.. bayar paking RM1..!! pastu kna kluar sat.. ayah dia soh ambil barang yang di pos menggunakan bas.. lepas ambil barang tu aku da terfikir satu kedai yang aku rsa murah sbb baru2 ni mak aku bli anset yang sama dgan ayah aku dgan perbezaannya murah RM50.. banyak tu.. bleh mkn RFC tuu..
kdai tu kat tmn ria.. masuk ja kdai tu aku ternampak sorang minah ni,, cam kenal jew,,
segan nak tgur sbb dia x pndang aku lama pn,, dia tegur aku dlu..
ni first time aku jumpa bdk2 yang aku knal kat blog.. amat teruja jugak.! haha.. pika nma dia..
pastu dia blah pi blakg.. pandang aku skejap ja.. arg.! x nampak ka mata aku yang bersinar2 ni.?! suka aku tguk cara dia senyum.. hahaha..
sbb anset yang dicari kat ctu mahal la plak kna pi CS blek.. bayar paking RM1 lagi.. dah 2 hinggit..!
sampai kat kdai murah,, ok.. tros bli.. pastu dia nak install software plak.. tokeh kdai tu ckp lagi
1 jam.. masa tu dah kol 6.. kena pi ambil adik dia kat skolah plak.. terpaksa kluar..
dan terpaksa bayar paking lagi..!! RM1 lagi.. dah RM3.. ni la pertama kali terjadi kat aku bayar paking
3 kali pada hari yang sma kat tempat yang sma..hahaha.. kat cs tu jumpa Leman kluar dgan awek..haa.
smua pakat ada awek.! huhu.. aku tgah tggu Liyana Jasmin ja ni.. hahaha..
pastu ada gak nampak minachi cam pelakon hindustan.. make up bukan main..! ala2 bolywood gitu..
haha..
malam tu plak kluar pi mkn dgan family,, sempat bli bnda alah ni..

gambar ditngkap oleh photographer paling x terer,, siap ada ayat jiwang lagi tu..!! x bley blah..

3 comments:

  1. 3 kali?
    tu yg berbayar je,
    yg x bayar?
    yg wat dunno ms bas mai tu,
    mninggalkn aku yg x reti bwk keta ms kat tmn ria,
    n parking dpan umah ms mai ami aku,
    paking kat faery!

    ReplyDelete
  2. apa daa
    hg la,aku da stat tegur
    pndai2 la mulakan perbualan
    nie dok dendiam jew
    so aku blah la membawa diri
    hehe aku senyum besa2 jew laah
    bkn luar biasa pon
    senyum cam owg len jgk pa :DD

    ReplyDelete
  3. Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
    Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

    Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

    Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

    ReplyDelete