Sunday, February 28, 2010

kawin

nak kawin plak rasanya..
nak di...................
nak me.................
nak....................... emm.. nyam2..
apa yang korang fikir..? hahahahaha..

blog ni hanya untuk yang +tive saja..
-tive itu juga perlu ada..
jadi,, biasakan saja..



asalnya malas nak post sbb x bnyak menjadi.. tpi x pa.. post gak.. sbb x da apa nak di post dah..
ini gambar ditangkap bila masa tah.. lupa.. ;p

kalini aku nak try gak wat gambar pudar2 camni.. slalu sgat wat gambar warna pekat.. high saturation.. saja nak ubah selera ikut musim sekarang.. main tone cam ramai org dan dak2 kolej aku wat skrg.. huhu.. cam kat sini.. senifotokci.blogspot.com jadi ka aku wat.? tah la.. x pandai sgat guna photoshop ni.. nampak nya aku dah ketinggalan jauh diblakang mereka.. sbb skrg jarang dah mengadap photoshop.. ngadap game ja.! ya.! game best.! dan aku tgah blajr guna kamera slr tu tanpa nantinya perlu edit2 sgat.. tgkap tros ok.. print.. kerja mudah kan.? hahahha.. hidup msti mau mudah.. dan mesti berjimat ya.!

15 comments:

  1. hahaah.. biasa la im.. belia.!

    ReplyDelete
  2. ye ke takde...takpela, letak je la gmbr pura-pura.hehe

    ReplyDelete
  3. aku suka loh tangkap and thats it,
    the real original piece!
    bukan yg diedit or dah jd 'spicy' cam aym KFC tu...
    though, bila edit agak cantik,
    tp kalo x edit lagi cantik..hahaha..

    ReplyDelete
  4. ;p

    tapi sbb gambar asal x brapa menyerlah la kita kena edit2 skit... betolkan setiap warna yang agak x best tu.. lain la dah pro.. tgkap apa ja smua cantik...

    ReplyDelete
  5. ang nk kata aku pro laa...(not true)
    hahahahaha...
    apa yg saudara katakan itu benar...
    kasi warna dia gempak sket..

    ReplyDelete
  6. eh, da tukor gambar kat header..
    cam lain ja...

    nmpk berseri-seri
    sengih nmpk gigi
    itu kwanku kimi
    rambut pendek lagi

    ReplyDelete
  7. hahaha.. saja tkr.. ;p
    gambar lama tu..

    ReplyDelete
  8. x.. aku dok tmn peruda.. ko dok mna..? SP gak.?

    ReplyDelete