Friday, May 14, 2010

sebelum balik cti...

ini kami ke gunung apa tah.. xtau.. mendaki mendaki mendaki... dkt stgah jam gak la nak sampai... berpeloh2.. kami ber 4 ja.. izat,amir,fendi,kimi yang lain ada dah balik.. ada x mo ikot.. mana yang lagi sorang..? tu yang tgkap gambar tu.. nampak x...?

ok kami mula mendaki...

mendaki punya la mendaki..

dgan penatnya kami mendaki...

ops..!! terjatuh plak...

pastu kitorang ada shoting untuk cover album MASKULIN...

dlm perjalanan kami ternampak cucu betong..! terkejut gak.

itu la orang yang menangkap gambar sepanjang jln ni.. izat.. nampak kan..
(gambar terpaksa disensored sbb ini blog label `U`) takot pompuan tgk kitorang taff sgat tergoda plak nanti.. x sanggup nak ada bnyak awek.. ni 10 orang pn x terjaga..
tba2..!! cucu betong kna rasuk..! tros memukul ustaz yang tgah mandi.. aku mula cemas..!

dan.... sudah tenang seketika... sbb aku tkr chanel lain.. ini chanel 799.. chanel 18sX..
aku dibelakang tunjuk makanan yang diberi pian... aku mkn sepanjang perjalanan turun..
mmg sedap..

dan itu fahmi dia pn dtg join pengembaraan kami.. tgk.. aku tgah mkn.. mmg sedap.. ok.. sampai sini saja... harap korang terhibur.. salam..

5 comments:

  1. tak best lngsung..takda klimax..hiperbola.dan malapetaka..haha

    ReplyDelete
  2. ceh, ye ye jerk daki gunung. ini ulu cepor.
    haishhh.. haha :D

    ReplyDelete
  3. faiz: hahaha,, menarik gak kan jln critanya.. hahaa

    raby: huish.!! hg tau no.. msti slalu pi..

    ReplyDelete
  4. ate, klu nk berkelah jerk mesti family aku bwk kat sinirh..
    haha...

    ReplyDelete
  5. atee,, org perak gope nyee...

    ReplyDelete