Tuesday, January 5, 2010

Cameron Highland

arini baru balik dari tempat yang aku tulis kat atas tu,, loteh den, balik2 mengedit edot, tido seround, bgun2 mandi, lepak mcD wifi and apdate blog ni la.. hehe.. tempat yang tertulis diatas tu best gak la.. ok la.. klau ada awek.. sejuk2 bleh peluk.! (gila gatai) dan aku dah kencing kat situ.. ada rasa nak berak gak masa kat tmpt strawbery tapi aku fikir nak tahan jup.. last2 sampai balik x terasa dah.! hohoho (dasar pengotor!) aku pada mulanya semangat nak candid2 gambar.. last2 bawak ja kamera tapi memory tertinggal.! hampa gila.! jadi selamba ja aku galas gak kamera tu.. ACTION ja.. tgkap pakai kamera anset ja.! hahaha.. sebaik la ada gak kamera.. klau x nyesal weh.! x puas klau pi tempat orang x tgkap gambar dgan tgan sendiri.. emm.. ramai mak, mat, pak, awek saleh kat sana.. ada lawa2 tapi arghh! hati aku berontakan..!!! kenapa..? kenapa.? x da ka yang lebih sexy2 lagi..!! argh!! ops.! diam2....... shuuuu...... emm.. ni la gambar2 aku, ed ngan rizal tgkp..macho x kami.? haaahaaha

smua atas ini dari kamera anset saya..

atas ini pula dari kamera ed.! ya..!! ya.!! aku mmg macam model.! (perasan)
atas ini dari kamera rizal.! ini dia band terfemous masa kini.. THE CHOLI..!!
ni dari kamera ed ngan rizal gabong2 itam putih.. teh BOO.. bukan BOH ok..! BOO..! ni teh syarikat aku.. hahaaha..
keyh.! ed nak pkai laptop dia. laptop aku masih kat kilang. caw..

6 comments:

  1. wahh bestnyee, lama xpegi cameron.
    cantek kot gambar. gambar kimi sorang2 tu pon smart gak! :D

    ReplyDelete
  2. lma xpi.? jom kita pi.. haha..

    ReplyDelete
  3. gler best..pic pown lawa2..hoho..strawbery?xde?bak cnie ckit..hoho ;p

    ReplyDelete