Thursday, January 14, 2010

usha2 mai...

beberapa mggu lepas.. aku ikot rizal ngan ed tgkap gambar kawin..
bawah ni la gambar2nya.. (harap suka)
best tgkap gambar kawin ni, tpi~~ sangat letih..
tu yang x best nya..
bnyak gambar yang x brapa nak jdi sbb aku masih baru.
ni first time aku ikot tgkap gambar kawin.. =)
aku cma bnyak gambar outdoor ja sbb aku x da speedlite cam depa 2 tu..
sob2..









tgk..! sempat lagi pose dpn cermin..

8 comments:

  1. post2 jgk..
    gmbr ble nk cuci nie..hahahaha

    ReplyDelete
  2. belom cukup 180 keping.. hoho.!

    ReplyDelete
  3. wat kawen kat pantai eh?
    serius smart
    heeeeeee

    ReplyDelete
  4. bukan.. kami yang pergi kat sana.. kebetulan ada smua tu.. tah sapanya tah.. hahahaha.

    TQ =)

    ReplyDelete
  5. chantek r kimi...
    t kalo lpak skali ajaq aw..
    huhu..
    akk da bg green light da..
    t amik pic akk..
    haha

    ReplyDelete
  6. TQ.. ok nanti kimi ajar. hehe..

    ReplyDelete